Predstave

Priča o čarobnom štapiću

Priča o čarobnom štapićuDevojčica LILI na tavanu svoje kuće pronalazi čarobni štapić prabake POLEKSIJE. Pokušavajući da pokrene čaroliju, ona traga za čarobnim rečima, u čemu joj pomažu BORA-FORA i NEŠKO-SMEŠKO. Kada štapić konačno proradi, oni pokreću magične zvuke starih instrumenata, oživljavaju bakine slike, kostime i ostale predmete zaboravljene na tavanu… Vremenom moć čarobnog štapića izmiče njihovoj kontroli što stvara niz komičnih situacija sa neočekivanim krajem. Duhovit tekst, kvalitetna muzika i zanimljive koreografije, ovu predstavu čine izuzetno gledljivom, a bliski kontakt sa decom koja pomažu junacima, zadržava njihovu pažnju tokom cele predstave...

Kišobran za troje

Kišobran za trojeOva predstava je rađena u maniru najboljih mjuzikla za decu. “KIŠOBRAN ZA TROJE” je duhovita priča o zaljubljivanju, kako između devojčica i dečaka, tako i među životinjama, biljkama, … Tri drugara ovu temu istražuju kroz sopstvene odnose, pevajući i pričajući o ljubavi na deci svojstveni način. Maštovite koreografije dopunjene elementima lutkarskog pozorišta i prepoznatljive pesme koje deca pevaju zajedno sa izvođačima, čine ovu predstavu veoma gledljivom za decu svih uzrasta.

Pipi menja čarape

Pipi menja čarapeNajjača devojčica na svetu, Pipi Duga Čarapa, vraća se sa putovanja u svoju kuću gde provodi dane igrajući se sa svojim drugarima (Tom i Ana) i pričajući o avanturama iz svog života. Ona se razlikuje od svojih vršnjaka kako po izgledu, tako i po ponašanju i svoje standarde pokušava da nametne okolini. Kada se vest o “napuštenom” detetu proširila gradom, na njenim vratima se pojavljuje učiteljica (Cvetana), koja pokušava da kontroliše njeno ponašanje i smesti je u školu ili dom. Shvativši da “Pipi čarape menja, ali ćud nikada”, učiteljica menja svoj plan i odlučuje da dom i školu useli kod Pipi.

Mačke iz visokog društva

Mačke iz visokog društvaIzuzetno interesantna priča, rađena po motivima filma “Mačke iz visokog društva”, koja na pitak načina deci dočarava razliku između (običnog) uličnog i (lepog) kućnog vaspitanja. Predstava se bavi isprepletanim sudbinama uličnog mačora (Tuluz) i mačke iz “Visokog društva” (Vojvotkinja), a kroz taj odnos ističe se značaj obrazovanja, tolerancije, higijene, a posebno i opasnosti negativnog uticaja televizije na stvaranje pogrešnog sistema vrednosti. Tuluz i Vojvotkinja uz pomoć svojih prijatelja (Mari, Lili, Šiz Mačori,…) otkrivaju da među njima, osim zajednočki sklonosti ka muzici i plesu, postoje i velike razlike, koje otežavaju njihovo prijateljstvo, pa odlučuju da se menjaju, ali …

Šou Duška Dugouška

Šou Duška DugouškaIzuzetno atraktivna predstava, jedinstvena po tome što je rađena u maniru crtanog filma. Sa puno akcije, muzičkih sekvenci i brojnim efektima. Izuzetno brz tempo i mnoštvo neočekivanih i duhovitih situacija, osnovni su kvalitet ove, po mnogo čemu jedinstvene predstave.

Čuveni kauboj Sima Strahota, tragajući za zlatom, nailazi na poznate junake Duška Dugouška i Patka Daču, koji mu priređuju razna iznenađenja.

Verne maske poznatih junaka i puno neočekivanih situacija, oživljavaju dečiju maštu i ispunjavaju ih zadovoljstvom koje će pamtiti.

Vuk

VukNovogodišnji urnebes (video)

 

 

"MAČAK TOŠA"

Priča o čarobnom štapićuRADI SE O POZORIŠNOJ ADAPTACIJI ISTOIMENE PRIČE BRANKA ĆOPIĆA, U KOJOJ SE UPOZNAJEMO SA AVANTURAMA POPULARNOG MAČKA TOŠE. DUHOVIT TEKST KOJIM SE VELIČA TOLERANCIJA I ZNAČAJ PRIJATELJSTVA, KAO I OBILJE SONGOVA, OVU PREDSTAVU ČINE IZUZETNO INTERESANTNOM I GLEDLJIVOM ZA DECU SVIH UZRASTA.

MAČAK TOŠA UPADA U RAZNE NEVOLJE IZ KOJIH SE SPAŠAVA POMOĆU SVOJIH PRIJATELJA, MIŠA I PSA, POKAZUJUĆI TAKO DA RAZLIČITOST MOŽE DA ZBLIŽAVA I SPAJA, A NE DA BUDE UZROK NETRPELJIVOSTI.

KVIZMIŠLJOTINE

Kvizmišljotine"KVIZMIŠLJOTINE" - predstava za kraj školske godine. Neobučajena forma edukativno-zabavnog i takmičarskog karaktera predstave, podrazumeva aktivno učešće, tačnije takmičenje izabranih predstavnika prisutnih odeljenja u znanju, veštini, snazi ali i u pevanju, pantomimi i sl.

Zadaci su prilagođeni uzrastu koji se takmički, apobedničko odeljenje dobija i specijalnu nagradu. Pre takmičenja glumci izvode kratki performans, kao pokazni igrokaz od 15-ak minuta..

Predstava se igra u prelepom ambijentu ski staze u Košitnjaku, a predviđena je za uzrast od 1. do 4. razreda.

Učesnici predstave i voditelji kviza su poznati likovi iz sveta dečije mašte.

Igraju:
PIPI - Bojana Đurić
ČAROBNJAK IZ OZA - DARKO JOKSIMOVIĆ
OBELIKS - Vlada Aleksić
UČITELJICA - VEŠTICA - Ljiljana Joksimović

Asteriks i Obeliks

Asteriks i Obeliks"ASTERIKS I OBELIKS" - Neobična priča o najjačim Galima, Asteriksu i Obeliksu, koji kao veliki junaci u borbi sa Rimljanima ostaju nemoćni u borbi sa devojkom koja im je osvojila srca. Može li im fizička snaga pomoći da pobede srce? Kako se snaći u borbi rečima, a ne pesnicama i ko će im pomoći .... videćete u ovoj izuzetno duhovitoj predstavi za decu svih uzrasta.

Tekst, režija i muzika:
Darko Joksimović

Igraju:
Tomaš Sarić
Siniša Kosić
Bojana Đurić
Maša Joksimović

Cirkusijada

Cirkusijada"CIRKUSIJADA" je izuzetno vesela predstava o klovnovima koji, želeći da promene svoje jednolične živote, prave spektakl kojim bi trebalo da oduševe publiku i postanu slavni. Svako ponekad poželi da izgleda drugačije ili da živi neki drugi život ... ali, može li se živeti tuđom maskom ...

Obilje muzičkih sekvenci, songova i komičnih situacija, prave izuzetno veselu, pravu cirkusku atmosferu, u kojoj će uživati deca svih uzrasta, a da klovnovi ne moraju biti tužni i usamljeni pokazaće nam kraj ove predstave, koja traje oko 45 minuta.

© 2019 | Izrada sajtova O3ART